Rólunk

 

Kedves Látogató!

 

Webáruházunk magas minőségű használt és új gyermekruhát kínál megfizethető áron. Véleményünk szerint ezek alapvető elvárások viszont mi szeretnénk ennél kicsit többet nyújtani.

Célunk meghódítani, azt a vásárlói kört  akiknek az is szempont, hogy a ruha ne csak jó minőségű hanem esztétikus és emellett különleges is legyen. Gyakorló szülőként tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy különlegesen szép darabot gyermekünk is kitörő örömmel fogad és büszkén viseli azt.

Terveink közt szerepel a kínálatunk folyamatos frissítése, természetesen gondosan ügyelve a kiváló minőség biztosítására.

Az árúfeltöltés folyamatos, időpontjáról Hírlevélben tájékoztatjuk regisztrált tagjainkat, az akciókról külön értesítést küldünk, valamint a Facebook oldalunkon előzetes ízelítő is megtekinthető.

Árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki összeegyeztethesse az igényeit a lehetőségeivel.

Polcainkon a sportos viselettől kezdve a csinos hétköznapi ruhán át a  legelegánsabb exkluzív darabok is megtalálhatóak.

Boltunk arculata és felhasználói felülete folyamatos fejlesztés alatt áll annak érdekében, hogy a vásárlás folyamatát minél átláthatóbbá és egyszerűbbé tegyük. Ezúton is szeretnénk megköszönni a C7 Shops odaadó munkatársainak a türelmét és segítségét.

 

Reméljük, hogy a bolt kínálata elnyeri mindazok tetszését, akik felkeresik a „Katicaruha” oldalait és elégedett, visszatérő vásárlói lesznek webáruházunknak.

 

 

 

 

 

 

 

Egyedi foglalási rendszer
Minoség
Gyors és kényelmes vásárlás
Folyamatos akciók
Ingyenes szállítás
Nyereményjáték
100% Garancia
Törzsvásárlói rendszer