Ászf


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.Katicaruha.hu oldal általános szerződési feltételeit,  továbbá adatkezelési elveit és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Jelen dokumentum nem minősül írásba foglalt szerződésnek, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza. A szerződés nyelve: magyar.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll:

E-mail cím: info@katicaruha.hu


Üzemeltető:

Katicaruha Kft.

Bejegyző cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Székhely: 1065 Budapest,  Nagymező utca 58.

Telefonszám: 06-70-6222-476

Adószám: 23397598-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-963740

Bankszámla száma: K&H bank: 10400205-50526585-89771008

Szerver tárhely: DENINET Kft.




Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Webáruházunk új és használt gyermekruhákat, cipőket, kiegészítőket kínál vásárlói számára.
A megjelenített termékeket kizárólag online, a www.Katicaruha.hu webáruházon keresztül lehet megvásárolni.

A kínált termékek az alábbiak:
- Lány ruhák
- Fiú ruhák
- Kiegészítők

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt Általános Forgalmi Adót.



Adatkezelés

Az adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény  5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. Az adatkezelések tekintetében a hozzájárulást a Vásárló a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.
Az adatkezelés célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása illetve a hírlevélre feliratkozottak részére hírlevelek kiküldése.
Személyes adatok köre:
Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia:
- név (vezeték- és keresztnév)
- e-mail cím
- szállítási és számlázási cím
- telefonszám
Hírlevélre történő feliratkozáshoz az alábbi adatokat kell megadni:
- név, keresztnév (vagy más megszólítás)
- e-mail cím

A Katicaruha Kft. a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. A Vásárló a Honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szerkeszthető és Honlapon megjelenő tartalmak, megadott adatok, információk harmadik fél, valamint a Katicaruha Kft. jogát illetve jogos érdekeit nem sértik.

A Vásárló személyes adatainak kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart.Az adatok törlése bármikor kérhető az info@katicaruha.hu címen.
A Katicaruha Kft. nem törölhet olyan adatokat melyek megőrzésére jogszabály erejénél fogva kötelezett. (pl. a korábbi vásárlások során kiállított számlák esetén, a számviteli jogszabályokban meghatározott számla megőrzési kötelezettség)

A webáruházunk részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat elsődlegesen belső munkatársaink jogosultak megismerni. A Katicaruha Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben arra a megrendelés feldolgozása, vagy a webáruház üzemeltetése miatt szükség van. (Pl: futárszolgálat a megrendelés kézbesítéséhez).
A Katicaruha Kft. az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

Adatfeldolgozók megnevezése:

Tevékenység                 Cégnév
szerver, tárhely         Deninet Kft.
futárszolgálat         GLS Futárszolgálat

A megnevezetteken kívül a Vásárlóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Vásárló hozzájárulása alapján kerülhet sor.

Egyéb rögzített adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).
A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld a Katicaruha Kft. a Látogató, Vásárló számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik.
A cookie-k Honlapunk hatékonyabb és biztonságosabb működését szolgálják tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy egyes  alkalmazások megfelelően funkcionáljanak.
A Vásárlók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait.

Facebook

A www.Katicaruha.hu oldalon lévő Facebook közösségi modul adatforrása a www.facebook.com webhelyen regisztrált és közzétett saját profilképe. Ezen közösségi oldal használata a www.facebook.com vonatkozó általános szabályzata (http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf), és adatvédelmi irányelve (http://www.facebook.com/about/privacy/) szerint történik.

Adatok helyesbítése, törlése, zárolása

A Vásárló bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az info@katicaruha.hu e-mail címen. Az adatok időleges zárolása is kérhető. A kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törljük az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók.

A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Katicaruha Kft. a szükséges időtartamig megőrzi.

Egyedi foglalási rendszer
Minoség
Gyors és kényelmes vásárlás
Folyamatos akciók
Ingyenes szállítás
Nyereményjáték
100% Garancia
Törzsvásárlói rendszer